Рем Груп 1 ООД

електро фирма, извършваща електрически услуги, вентилации, мълниезащити

  • електрически инсталации
  • вентилационни инсталации
  • електрическа лаборатория
  • вентилационни инсталации
  • цени на електро услуги
  • електро фирма
  • мълниезащитна инсталация

Електро инсталации: РЕМ ГРУП 1 предлага следните услуги:

изграждане на електрически инсталациии 220/380V, домофонни инсталации, компютърни мрежи, пожаро известителни инсталации, охранителни инсталации, инсталации за видео контрол, видеонаблюдение, и инсталации за контрол на достъп, ремонт на електро инсталации, възтановяване на електро инсталации, изграждане на цялостни електрически системи - лампи, ключове, контакти, както и монтаж на ел.табла. Извършваме също: инсталации зад гипсокартон, гофрирани тръби, монтаж на ключове и контакти, монтаж и смяна на автоматични предпазители, дефектно токови защити, вкопаване на контакти и монтаж на нови контакти, ел. табло, електрически табла, монтаж на осветителни тела, прожектори. Мълниезащита, Мълниезащитни инсталации, Гръмоотводни инсталации, Заземление, Заземителни инсталации. Елетро техническа лаборатория за лабораторни електро измервания с протоколи.

мълниезащита, активна мълниезащита, конвенционална мълниезащита, милниеотводи, мълниезащитна инсталация, гръмоотвод, гръмоотводна инсталация, измерване мълниезащита, лаборатория мълниезащита
elektricheska firma
elektricheski instalacii
ventilacionni instalacii
laboratoria za elektro ismervania
ceni na elektro uslugi i instalacii

Мълниезащитни инсталации, Гръмоотводни инсталации, Заземителни инсталации.
Активна мълниезащита, конвенционална мълниезащита
Rem
РЕМ ГРУП 1 е специализирана фирма за проектиране и изграждане на мълниезащитни, гръмоотводни и заземителни инсталации по съвременни европейски норми и технологии.

Предлагаме безплатен оглед и предоставяне на оферта с актуални цени за материали и труд, безплатна доставка на необходими материали в района на София. Гаранция за материал доставен и монтиран от фирмата - 3 години.

Можете да изпратите по email info@remgroup1.com, ваш проект, снимки на обекта, чертежи на покрива и фасадите на сградата, и на базата на това ще ви направим 2 оферти - за активна мълниезащита и за конвенционална мълниезащита (мълнезащита с изпреварващо действие)

GSM. 0899.012493, 0888.888228


Мълниезащитни инсталации, мълниеотводни активни и пасивни устройства.
мълниезащита, активна мълниезащита, конвенционална мълниезащита, милниеотводи, мълниезащитна инсталация, гръмоотвод, гръмоотводна инсталация, измерване мълниезащита, лаборатория за измерване на мълниезащита.

Активна мълниезащита - идеалната възможност да се икономисат пари и материали при изпълнението на мълниеотводна инсталация. Минимално количество на мълниеотводни пръти, максимално свободна площ на покривно пространство. Всяко магнитно поле създадено от облаците - причинителят на мълнията - активира мълниезащитата създаваща магнитно поле с формата на чадър над защитения обект.

Външната защита от мълнии предпазва сградата от директен удар на мълния, като отвежда електрическия разряд директно в земята.Може да има 2 вида мълниеприемник за външна защита от мълнии - конвенционален мълниеприемник, който представлява метален прът, изработен от мед, алуминий или стомана, с дължина 1 - 1,5м и диаметър 15мм, и активен мълниеприемник.
С мълниеприемник се улавя мълнията и се осигурява термична и механична защита на сградата, предпазва от възникване на пожар. Според местоположението си на монтиране мълниеприемниците биват: изолирани и неизолирани. Мълниеприемникът е изолиран, когато се монтира встрани от защитавания обект. Използва се в тези случаи, когато зданието има пожароопасни участъци, например леснозапалимо покривно покритие, складирани взривоопасни материали и т.н. Неизолираните мълниеприемници са по-разпространени и използвани за защита на жилищни, промишлени и административни сгради. Те се монтират непосредствено върху покрива на защитавания обект, като мястото за инсталиране трябва да се подбере според действащите
Електрическия разряд на мълнията се отвежда под земята с токоотвод, който трябва да се прокарва по възможно най-краткия път от мълниеприемника към заземителя. Препоръчва се токоотвода да е открит и да преминава в близост до ъглите на сградата, защото, ако инсталацията е скрита под външната мазилка или облицовка, при провеждане на тока от мълнията тя може да се повреди поради температурното разширение на проводниците.

Изгражданите инсталации съответстват на Наредба № 8 за мълниезащита на сгради, външни съоръжения и открити пространства, Наредба № 2 за противопожарните строително - технически норми, Наредба № 3 , и всички действащи български нормативни документи, както DIN и ЕВРО стандартите, задължителни за всички въведени в експлоатация общински, частни и обществени сгради, независимо от тяхното предназначение.

Рем Груп 1 ООД | сертификати | клиенти | партньори | изложения | нормативи | jobs | links